Rocktopus festival

Zaterdag 29 Juni 2024 - 16u t.e..m 3u

Zomerloosstraat 48, 8470 Gistel  

Boskat

 

Het duo BOSKAT (Antwerpen) produceert luide, alternatieve rock ‘n’ roll. Met scherpe riffs, puntige songs en een gestoorde dynamiek hakken Tibo (drums) en Vincent (vocals en gitaar) in op je trommelvliezen en gemoedstoestand.

 

Flatcat

 

Een iconische Belgische 90's punkrockband. Ze schiterden al op talrijke events waaronder in Brazilië. Maar op 29 juni is het "back to the roots" - of toch dicht bij - op het Rocktopusfestival.

 

Rosecreek Riot

 

Stel je voor dat je weer op school zit en met vrienden in een band speelt.

Stel je voor dat je afstudeert en de band uit elkaar gaat omdat iedereen een ander pad inslaat.

Voeg daar 15 jaar, een dronken avond bij Rock Zottegem en muzikanten uit twee van die lokale bands aan toe en je krijgt Rosecreek Riot.

 

Na een succesvol optreden op onze Rockrally staan ze ook op ons festival!

 

Mystère

 

Met dansbare, Caraïbisch getinte ska-ritmes en opzwepende concerten krijgt Mystère Oostende en omstreken al jaren aan het dansen. Wij maken alvast wat plaats op ons podium om deze tienkoppige band te verwelkomen.

 

Elle Fray

 

Kom samen met Elle Fray ons tweede podium, De Vismijn, inwijden op 29 juni. Zij brengt energieke rocknummers, maar ook intieme songs geinspireerd door o.a. KALEO, Imagine Dragons, en Selah Sue. Jij hoeft enkel je enthousiasme mee te brengen. Deal?

 

Dylan Zee Zeune

 

(omdat in het West-Vlaams, de enige correcte manier is om deze aan te kondigen). Van Ostensche visser tot siengersongwriter. Messchiens kenjem wel van da program ‘Een jaar op zee’ vanup teevee in. Komdje ip 29 juni ook meebrullen ip 'heledagen gutten in zee'?

 

By Bread and Mountain

 

By bread and mountain is ontstaan door 5 muzikale handlangers en een mengelmoes van brood, rock, plezier, suiker, pop en een brok emoties die in een blender in de bergen werden samengevoegd.

Met energetische en emotioneel geladen alternatieve rock drukken ze hun eigen stempel met knaller live shows waarin ze alle hoeken van een ziel tonen.